Beoordelingen

9,5
Beoordelingsscore

Overzicht score

Hygiëne
9,7
Comfort
9,6
Locatie accommodatie
9,0
Faciliteiten
9,4
Personeel
9,8
Waar voor uw geld
9,2

Beoordelingen

    S.b.p.
    nl

    Beoordelingsscore

    7,5
    30 april 2018
    Dat je bij de eigenaar in huis zit. De eigenaar was erg vriendelijk, maar wij hebben graag iets meer privacy
    De mooie tuin, het zwembad en de patio’s bij de kamer.
    Wyno
    nl

    Beoordelingsscore

    6,7
    1 april 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Karin
    nl

    Beoordelingsscore

    10
    11 maart 2018
    niets
    Een prachtige locatie, heerlijk rustig+ alle voorzieningen aanwezig. Restaurants, strand en grotere plaatsen in de directe omgeving+ geweldig attente eigenaren. het voelt eerder als een home dan als een hotel.
    Inge
    be

    Beoordelingsscore

    10
    8 maart 2018

    Heel erg relaxte, zalige accomodatie

    niets
    De vriendelijkheid en de oprechte begaanheid van de eigenaar De rust en de stilte
    Connie
    nl

    Beoordelingsscore

    10
    2 januari 2018

    heerlijk verlijf gehad met super gastheer en gastvrouw

    niets
    een geweldige gastheer en gastvrouw. We kwamen niet tekort en op al onze wensen werd positief gereageerd. Het is een mooi hotel, smaalvol ingericht en knus. Je krijgt er snel een thuis-gevoel. Er werd lekker voor ons gekookt, we kregen een heerlijk ontbijt en er werden diverse suggesties gedaan om in de omgeving een lekkere Spaanse lunch te genieten. De kamers zijn groot, smaakvol ingericht en schoon.
    Björn
    nl

    Beoordelingsscore

    9,2
    14 oktober 2017

    Gastvrije ontvangst, heerlijk relaxen

    De accommodatie ligt op het platteland, waardoor er weinig te doen is in de directe omgeving. In het nabijgelegen dorp (Vallverda / Valverde) op ongeveer 10 minuten lopen zijn 2 restaurants.
    Gastvrije ontvangst, eigenaren zijn erg betrokken en hebben tips als je niet alleen wilt relaxen. Prachtige accommodatie op het platteland van de provincie Valencia. Mooie, ruime kamer met een goed bed. Eigen terras bij de kamer met ligbedden en een zitje. Aangenaam en ruim zwembad in een mooie tuin. De afstand tot het vliegveld van Alicante (per auto) is 15 minuten. Het centrum van Elche (Elx) is ook in 15 minuten te bereiken.
    Kamal
    nl

    Beoordelingsscore

    9,6
    24 augustus 2017

    Super Hotel!

    Alles wat TOP!
    De rust en kleinschalig. Dichtbij het vliegveld. Super gastvrije eigenaren die je voorzien van tips en maken het helemaal na wens als dat nog niet was. Top Top Top. Tot volgend jaar!
    Dico
    nl

    Beoordelingsscore

    10
    14 augustus 2017

    Fantastisch!

    Niet echt een tegenvaller maar je hebt wel een auto nodig.
    Super klantvriendelijk hotel met heerlijke bedden en schone kamers. Prima ontbijt en de eigenaar doet er alles aan om het je naar de zin te maken.
    Robin
    nl

    Beoordelingsscore

    9,6
    14 augustus 2017

    Heerlijk verblijf in oase van rust!

    Enig minpuntje, voor het avondeten ben je aangewezen op een van de restaurantjes in Valverde maar dit is op prima loopafstand, 500mtr.
    Geweldig zwembad, oase van rust! Heerlijk ontbijt en ontzettend vriendelijke en behulpzame, goed Engels sprekende Spaanse eigenaar. Ruime nette kamer.
    Esa
    fi

    Beoordelingsscore

    10
    5 mei 2018

    Peaceful stay at casa colonial

    Bernardo and Marie Carmen were great hosts and tipped us restaurants in the area and how to find easily places we wanted to visit. The house was very peaceful and decorated with sense of taste. Sauna was a great place to relax and there was also a jacuzzi! Altogether great value for money and even a little bit more. Muchas gracias! Saludos, Esa y Sanna
    nl

    Beoordelingsscore

    9,6
    30 april 2018
    Beautiful charming place and great hospitality. Assume you are staying at relatives house and you will be happy.
    Phyllida Scrivens
    gb

    Beoordelingsscore

    9,6
    26 april 2018

    Fabulous place

    ian
    gb

    Beoordelingsscore

    7,9
    30 maart 2018

    character property near alicante

    Price a little high out of season when pool obviously not applicable,breakfast was adequate but previous 2 star property gave much larger choice on return noticed paid 115 euros booking.com invoice said 111 euros?
    large character property,characterful,friendly owners,plenty of parking,lovely garden/pool area couple of local bar/restaurants within walking distance
    Werner
    de

    Beoordelingsscore

    9,6
    26 maart 2018

    a little paradise

    wonderful and helpful hosts! quiet and comfortable! unique atmosphere!
    Gill
    gb

    Beoordelingsscore

    10
    22 oktober 2017

    The owner knew just how to make your stay perfect

    Nothing all was perfect
    It was just perfect exactly as I expected but better
    Teresa
    ie

    Beoordelingsscore

    10
    28 september 2017

    Thoroughly enjoyed our stay at Huerto De La Luz

    Nothing could have been better but it is probably worth mentioning that this property is situated in the countryside so you need to have a car or get a taxi.
    Mari Carmen & Bernardo were excellent hosts & made us feel very welcome. The place is beautiful & very peaceful. The breakfast was freshly cooked & the room very clean. We thoroughly enjoyed our stay.
    Volker
    de

    Beoordelingsscore

    10
    8 september 2017
    The place was outstanding! We would have loved to stay longer for a couple of days but had to go back to work. It is perfect for trips to Santa Pola or Tabarca island or Alicante. Bernando and his family are so nice people and we enjoyed our time with them and at the hotel. The room was really clean and wifi worked really well. There is plenty of room to park in the guarded hotel area. Pool area was super nice and quiet. Bernando - thank you so much for everything! Love Eileen & Volker
    Paul
    gb

    Beoordelingsscore

    10
    7 september 2017

    Brilliant

    Nothing
    The owners of the property were very friendly helpful gave great advice on restaurants places to see and how to get there. In fact nothing was too much for them. They made us feel very welcome and part of there family
    Heidi
    no

    Beoordelingsscore

    8,3
    15 augustus 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Stephen
    gb

    Beoordelingsscore

    10
    15 augustus 2017

    Excellent break and delightfully surprised by this wonderful hotel.

    Very warm welcome. Beautiful room and very comfortable huge bed. Very clean and a hidden oasis of a hotel. Extremely relaxing environment.
Beoordelingen worden geladen